top of page

Wie zijn we? 

Hey daar! Welkom bij ons keramiek atelier! Wij zijn twee vriendinnen/collega's die onze passie voor keramiek hebben omgezet in een geweldig creatief project. Na een drukke dag achter de computer vinden we het fantastisch om onze creativiteit de vrije loop te laten met klei en keramiek.

 

We zijn zo gepassioneerd over ons werk dat we nu ook bestellingen aannemen en workshops geven om anderen te inspireren en te laten zien hoe leuk en bevrijdend het kan zijn om creatief bezig te zijn. Wij vinden dat keramiek een perfecte manier is om helemaal tot rust te komen en we genieten er enorm van om onze cursisten te zien stralen van trots wanneer ze hun eigen prachtige creaties maken. 

Keramiek buiten in de tuin
WhatsApp Image 2023-07-11 at 14.47.07.jpeg

Hoi! Ik ben Hanne.

Ik ben  afgestudeerd als 3D artist voor films. Mijn passie ligt echter niet alleen in het digitale domein. Ik vind het fantastisch om mijn creativiteit te uiten met verschillende technieken, waaronder keramiek, houtbranden en lino snede.

Keramiek is voor mij de ideale manier om volledig tot rust te komen. Het voelt bijna meditatief om met mijn handen te werken.

In mijn houtbrandwerk vind je altijd wel een link met natuur en dier, waar ik zo zot van ben. 

Wil je graag eens een workshop volgen of ons atelier bezoeken? Geef ons een seintje!

  • LinkedIn
  • Instagram

En ik ben Annelies. ;)

Hoi daar! Ik ben Annelies. Met een achtergrond in kunsthumaniora en een diploma als binnenhuisarchitect, leef ik mijn passie voor creativiteit en design elke dag. Ik ben ook een grote sportliefhebber, vooral dol op yoga en meditatie. Balans tussen lichaam en geest is voor mij heel belangrijk, dus ik maak graag tijd vrij om te ontspannen en te reflecteren. Daarnaast geniet ik enorm van gezellige momenten met vrienden en het ontdekken van nieuwe ervaringen. Ben je op zoek naar creatieve, positieve en enthousiaste lessen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 😉

  • LinkedIn
  • Instagram
WhatsApp Image 2023-07-11 at 14.47.08.jpeg
bottom of page