top of page

Workshop in Dierenasiel Gent

Atelier Doen

15 aug. 2023

Houtbranden ten voordele van Dierenasiel Gent

Remember Waldo?


Door onze leuke connectie met het Dierenasiel in Gent, kregen we de kans om een workshop houtbranden te organiseren bij hen! We sloegen direct de handen in elkaar en zo mogen we vandaag de aankondiging brengen dat op 25 Oktober 2023, 19u tot 22u er een workshop zal plaatsvinden op deze unieke locatie.


We passen onze standaard structuur van de houtbranden workshop toe: een woordje uitleg over de techniek en de tools, talrijke ontwerpjes om uit te kiezen, materiaal, een hapje en drankje en vooral een avond vol creativiteit!


Maar wat is er dan zo uniek aan deze workshop?

  • De locatie: Door de workshop in het Dierenasiel van Gent te organiseren, kan je laagdrempelig kennis maken met het asiel. Er zal een woordje uitleg zijn en je kan vooral ontdekken wat voor hartverwarmend werk ze er verzetten om onze viervoeters te helpen.

  • Goed Doel Steunen: Een deel van het inschrijvingsgeld gaat rechtstreeks naar het Dierenasiel Gent. Door deel te nemen aan de workshop draag je bij aan de zorg en het welzijn van onze harige vrienden die op zoek zijn naar een liefdevol thuis.Deelname is beperkt, dus zorg ervoor dat je je plekje reserveert door je in te schrijven via onze website. We moedigen je aan om vrienden en familie mee te nemen om samen deze boeiende ervaring te delen.

Schrijf je vandaag nog in en maak je klaar om de magie van houtbranden te ontdekken!


Samen creëren we, samen geven we terug!


bottom of page